Over

Wie is Leef je Bucketlist?

Bucketlist-coaching-christa-verberkt-tanke

Christa Verberkt

Ik ben Christa Verberkt-Tanke en het is mijn persoonlijke missie iets moois en bijzonders van het leven te maken! Binnen Leef je Bucketlist help ik anderen daar ook bij.

Leef je Bucketlist is onderdeel van mijn bedrijf Positivity, coaching & training. Binnen Positivity gaf ik al coaching en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Toen ik merkte hoe mijn persoonlijke Bucketlist mij hielp om meer uit mezelf en het leven te halen, gunde ik anderen dat ook, zo zijn de Leef je Bucketlist workshops en trainingen ontstaan.

Achtergrond

Mijn achtergrond is HBO Leisure Management, echter van de thema’s “mens en ontwikkeling” ging mijn hart pas echt sneller kloppen, dus in 2009 besloot ik de switch te maken. Ik heb persoonlijk ondervonden hoe je meer levensgeluk kunt creëren door jezelf verantwoordelijk te maken voor je leven en hoe je met de dingen omgaat. Positief en kritisch te kijken naar je gedrag, overtuigingen en patronen. Zodat je daar waar nodig veranderingen kunt aanbrengen die je helpen in dat wat je graag wilt.

Mijn opleidingsachtergrond: NLP Practitioner & Master, Coachopleiding, Trainersopleiding, Transactionele Analyse en Systemisch coachen & werken. Daarnaast heb ik al meer dan 5 jaar ervaring als duizendpoot bij P&A Talentontwikkeling, een Trainingsbureau in Enschede.

Mijn eigen Bucketlist

In 2009 ben ik begonnen met het maken van een Bucketlist, een lijst met 100 wensen. Deze lijst groeit nu al jaren met mij mee, het heeft me al veel waardevolle inzichten over mezelf gegeven. Mijn Bucketlist inspireert me om de dingen te doen die belangrijk voor me zijn, uit mijn comfortzone te stappen, waardoor ik groei als mens en het helpt me (nog meer) te genieten van het leven.

“Als ik later groot ben… Daar ga ik toch niet op wachten!”

(Quote van Loesje)

Nog op mijn Bucketlist

 • Meedoen aan Expeditie Robinson
 • Een boek schrijven over een interessant onderwerp
 • Lievelingsnummer op de piano spelen
 • Een rolletje in een film spelen
 • Iets doen wat ik nog niet durf
 • Mijn dubbelganger vinden en samen drankje drinken
 • Veel anderen inspireren een persoonlijke Bucketlist te maken
 • Een grote prijs winnen in de loterij
 • Wonen in ons droomhuis
 • En nog een aantal andere wensen…..

Afgevinkte wensen

 • Trouwen met de liefde van mijn leven
 • Meedoen aan een spelshow op de Nederlandse televisie
 • Leren jongleren
 • 10 daagse meditatieretraite
 • Eén dag alles eten waar ik zin in heb
 • De Nijmeegse Vierdaagse lopen
 • Nieuwjaarsduik maken
 • School reünie organiseren
 • Een bingofeestje organiseren
 • Een gokje wagen in Las Vegas
 • Zonnen op een droomeiland

Kennismaken?

Jouw Bucketlist tot leven brengen? Ik help je graag! Neem contact op